Wat kost een uitvaart?

Wat kost een uitvaart? Een vraag die zeker een keer in je leven voort zal komen, maar het is een vraag die nu eenmaal lastig te beantwoorden is. Er zijn namelijk veel verschillende mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven.

De kosten voor een uitvaart liggen al snel tussen de 6.500 en 11.000 en zijn volledig afhankelijk van je eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld de uitvaart sober houden met een besloten kring? Dan zullen de uitvaartkosten natuurlijk een stuk lager zijn, dan wanneer je een grote groep wilt uitnodigen.

Wat kost een uitvaart?

Elke uitvaart heeft een aantal basiskosten, want een uitvaartverzorger heeft bijvoorbeeld een vast tarief voor zijn of haar diensten die gelijk zijn voor zowel een crematie als een begrafenis.

De basispakketten van de uitvaartondernemingen verschillen wel van elkaar, want bij de ene onderneming zit een kist, de rouwauto, het opbaren en verzorgen van de overledene in het basispakket en bij de ander juist niet.

Voor meer informatie over wat kost een uitvaart bezoek Meride.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *