Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidoost


Een kantoorruimte huren amsterdam zuidoost zou ik zeker aanraden, want alleen Amsterdam al is de perfecte stad om te ondernemen. Maar waarom zou je in Zuidoost willen zitten in plaats van in het centrum van Amsterdam.

Amsterdam Zuidoost is zeer goed bereikbaar. Met een ligging langs de A2 en de Ring A10 kan je vanaf je kantoor binnen slechts enkele minuten de snelweg oprijden. Vanaf hier rij je ook zo naar Utrecht, schiphol of richting Den-Haag/ Rotterdam. Amsterdam Zuidoost heeft ook een uitstekende OV voorziening. Er zijn diverse metrostations, bushaltes en een aantal treinstations in de omgeving.

Wie is Skepp?

Skepp is van oorsprong een Twents bedrijf wat in 2013 als een online broker in kantoorruimte is gestart. Het bedrijf houdt zich dagelijks bezig met start-ups, scale-ups en grote organisaties in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte.

Skepp is een uitermate handige website waar je snel en eenvoudig kantoorruimtes kunt vinden in de buurt van jouw locatie. Wacht daarom niet langer en bezoek vandaag nog de website.

Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidoost

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *